Potato Crusted Mahi
Potato Crusted Mahi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $12.97 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 494 kalorie, 67g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 44 minuty. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz filet mahi, masło ziołowe, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ziemniaki Chrzan Crusted Mahi Mahi Przepis, Ziemniaczano-Chrzanowo-chrupiące Mahi-mahi, oraz Pesto Crusted Mahi-Mahi z pomidorami i sosem maślanym cytrynowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
W średniej misce wymieszaj perły ziemniaczane z masłem, natką pietruszki oraz solą i pieprzem, do smaku. Odstawić.
Rozgrzej płaską patelnię lub średnią patelnię na średnim ogniu. Filet mahi doprawić masłem ziołowym, solą i pieprzem. Polędwicę wymieszać z perłą ziemniaczaną.
Umieść rybę na gorącej patelni, od strony perły ziemniaczanej w dół. Sear z każdej strony, aż złoty kolor brązowy.
Filet umieścić w nieaktywnej patelni, a następnie dodać 3 łyżki bulionu z limonki, 2 łyżki wody i białe wino.
Umieść patelnię w piekarniku i piecz przez 8 minut.
Wyjąć rybę do dużej miski z prażonym czosnkiem i pozostałym bulionem z limonki. Top z smażonym szpinakiem, i udekorować gałązką cytryny i pietruszki.