Porcini-Gorgonzola Burgery z cielęciną Demi-Glacé może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 823 kalorie. Na 8,76 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako drogie danie główne. Mieszanka okrągłych bułek na zakwasie, łodyga selera, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Demi-Glace, Wołowina Demi-Glace, oraz Przegrzebki, Polenta, Demi-Glace dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj kości cielęcych i smażyć aż głęboki brązowy ze wszystkich stron, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość Cielęca
3
Przenieś kości do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
4
Dodaj cebulę, marchew i seler do garnka. Smażyć, aż zbrązowieje, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodaj 2 szklanki zimnej wody, pasta pomidorowa, zioła, i pieprz; doprowadzić do wrzenia, skrobanie się rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Pieprz
Zioła
Woda
6
Dodaj kości z nagromadzonymi sokami, a następnie pozostałe 10 szklanek wody do garnka. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż czas zmniejsza się do 2 1/2 filiżanki, o 4 godziny. Odcedź do szklanej miarki o pojemności 4 filiżanek, naciskając na ciała stałe, aby uzyskać jak najwięcej cieczy. Przechowywać w lodówce zdjęcie odkryte 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt
Stado
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Garnek
7
Łyżka tłuszczu z powierzchni wywaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
8
Umieścić wywar w ciężkim rondlu; dodać wino i dusić do zmniejszenia do 1 szklanki demi-glace, o 25 minut. (Można dokonać 3 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
1
Przynieś 2 szklanki wody i grzybów do zagotowania w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić, aż grzyby zmiękną, około 20 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść grzyby do średniej patelni. Powoli wlać płyn namaczający do patelni, pozostawiając osad. Gotować na średnim ogniu, aż ciecz zostanie zredukowana do glazury, mieszając od czasu do czasu, około 6 minut. Fajne grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Glazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Patelnia
3
Przenieść na powierzchnię roboczą; grzyby grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
4
Pieczarki i soki przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
5
Dodać mięso, sól i pieprz; delikatnie wymieszać. Kształt mieszaniny na sześć 1-calowe grube paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Mięso
Sól
6
Umieść na wyłożonej folią blasze do pieczenia. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
7
Podgrzej brojlery. Rozgrzać demi-glace na średnim ogniu; dodać masło i ubijać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
Trzepaczka
8
Zdjąć z ognia.
9
Ułożyć rolki, pokroić bokiem, na blasze do pieczenia. Broil aż lekko tosty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
10
Usuń rolki; utrzymuj ustawienie brojlerów. Ułóż DNA rolki na talerzach. Wierzch z rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukola
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
11
Podgrzać 2 duże broilerproof skillets na średnim ogniu; pędzel z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
12
Dodaj 3 hamburgery do każdej patelni. Gotować do pożądanej doneness, około 5 minut na stronę średnio rzadkie. Top każdy burger z plasterkiem sera. Hamburgery Broil aż ser zacznie się topić, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
13
Umieścić hamburgery na dno rolki; łyżka niektóre demi-glace nad. Przykryj rolkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
14
Podawać, przechodząc Pozostałe demi-glace oddzielnie.
15
* Suszone borowiki są dostępne na włoskich rynkach, sklepach z artykułami spożywczymi i wielu supermarketach