Porcini-Gorgonzola Burgery z cielęciną Demi-Glacé

Porcini-Gorgonzola Burgery z cielęciną Demi-Glacé
Porcini-Gorgonzola Burgery z cielęciną Demi-Glacé może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 823 kalorie. Na 8,76 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako drogie danie główne. Mieszanka okrągłych bułek na zakwasie, łodyga selera, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Demi-Glace, Wołowina Demi-Glace, oraz Przegrzebki, Polenta, Demi-Glace dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj kości cielęcych i smażyć aż głęboki brązowy ze wszystkich stron, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość CielęcaKość Cielęca
3
Przenieś kości do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Dodaj cebulę, marchew i seler do garnka. Smażyć, aż zbrązowieje, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj 2 szklanki zimnej wody, pasta pomidorowa, zioła, i pieprz; doprowadzić do wrzenia, skrobanie się rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
PieprzPieprz
ZiołaZioła
WodaWoda
6
Dodaj kości z nagromadzonymi sokami, a następnie pozostałe 10 szklanek wody do garnka. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż czas zmniejsza się do 2 1/2 filiżanki, o 4 godziny. Odcedź do szklanej miarki o pojemności 4 filiżanek, naciskając na ciała stałe, aby uzyskać jak najwięcej cieczy. Przechowywać w lodówce zdjęcie odkryte 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
StadoStado
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
GarnekGarnek
7
Łyżka tłuszczu z powierzchni wywaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
8
Umieścić wywar w ciężkim rondlu; dodać wino i dusić do zmniejszenia do 1 szklanki demi-glace, o 25 minut. (Można dokonać 3 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1
Przynieś 2 szklanki wody i grzybów do zagotowania w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić, aż grzyby zmiękną, około 20 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść grzyby do średniej patelni. Powoli wlać płyn namaczający do patelni, pozostawiając osad. Gotować na średnim ogniu, aż ciecz zostanie zredukowana do glazury, mieszając od czasu do czasu, około 6 minut. Fajne grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
3
Przenieść na powierzchnię roboczą; grzyby grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
4
Pieczarki i soki przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Dodać mięso, sól i pieprz; delikatnie wymieszać. Kształt mieszaniny na sześć 1-calowe grube paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
MięsoMięso
SólSól
6
Umieść na wyłożonej folią blasze do pieczenia. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Podgrzej brojlery. Rozgrzać demi-glace na średnim ogniu; dodać masło i ubijać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Zdjąć z ognia.
9
Ułożyć rolki, pokroić bokiem, na blasze do pieczenia. Broil aż lekko tosty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Usuń rolki; utrzymuj ustawienie brojlerów. Ułóż DNA rolki na talerzach. Wierzch z rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
11
Podgrzać 2 duże broilerproof skillets na średnim ogniu; pędzel z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
12
Dodaj 3 hamburgery do każdej patelni. Gotować do pożądanej doneness, około 5 minut na stronę średnio rzadkie. Top każdy burger z plasterkiem sera. Hamburgery Broil aż ser zacznie się topić, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Umieścić hamburgery na dno rolki; łyżka niektóre demi-glace nad. Przykryj rolkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
14
Podawać, przechodząc Pozostałe demi-glace oddzielnie.
15
* Suszone borowiki są dostępne na włoskich rynkach, sklepach z artykułami spożywczymi i wielu supermarketach
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone BorowikiSuszone Borowiki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn