Pomidorowa Zupa Z Sera Pleśniowego
Need a zupa bezglutenowa i wegetariańska? Pomidorowa zupa z sera pleśniowego może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 279 kalorii, 7G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką śmietanę, pomidory w puszkach, sok pomidorowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. 34 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantna Zupa pomidorowo-serowa, Ser pleśniowy + smażone awokado i pieczony pomidor Grillowany ser, oraz Sałatka Z Pomidorowym Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać czosnek, papryka, i cebula; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać z serem pleśniowym, twarogiem, śmietaną i mlekiem.
Podgrzać, aż ser topi się, a mieszanina gotuje się na wolnym ogniu, 5 do 7 minut.
Wymieszać pokrojone w kostkę pomidory, sok pomidorowy, bazylia, słodzik i pieprz. Nadal gotować i mieszać, aż zupa jest podgrzewany przez, 15 do 20 protokół.