Pomidor i arbuz Gazpacho może być tylko zupa szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 169 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bazylią i miętą, ogórkiem, koszerną solą i pieprzem oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest idealny do Lato. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantne pomidorowo-Arbuzowe Gazpacho z krabem, Pomidor arbuz Gazpacho z pistacjami i olejem bazyliowym, oraz Dzielenie arbuza, pomidora i migdałowego gazpacho z małych talerzy i słodkich smakołyków dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić pomidory, arbuz, ogórek, papryka, szalotka, bazylia i mięta w dużej misce. Doprawić 1 1/2 łyżeczki soli i pieprzu do smaku. Wymieszać z oliwą z oliwek i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
Arbuz
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1-1/2 Uncji Gin
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Przecier pomidorowy w blenderze, w razie potrzeby partiami. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach do miski, naciskając, aby pobrać płyn; wyrzucić ciała stałe i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala