Pomarańczowy Imbir Pieczeń Wieprzowa
Pomarańczowy imbir pieczeń wieprzowa może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 34g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 47 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jeśli masz pieczeń wieprzową, Marmolada pomarańczowa, mielony imbir i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Pomarańczowy Imbir Kurkuma Cały Pieczony Kurczak, Powolna kuchenka imbir i pomarańcza Glazurowana pieczeń garnkowa, oraz Mango Imbir Pieczeń Wieprzowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W małej misce wymieszaj pomarańczową marmoladę, sok z cytryny, imbir i musztardę.
Umieścić wieprzowinę w średnim naczyniu do pieczenia.
Piec 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku, a następnie zalać pomarańczową glazurą. Kontynuuj pieczenie do temperatury wewnętrznej 145 Stopni F (63 Stopni C), O 40 minut więcej. Podlewać polewą co 10 minut podczas pieczenia.
Odstawić na 10 minut przed wyrzeźbieniem.