Polędwiczki z piersi indyka z sosem malinowym
Polędwiczki z piersi indyka z sosem malinowym to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera około 33g białka, 6G tłuszczu i w sumie 276 kalorii. Za $3.14 za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką skrobię kukurydzianą, sos do steków heinz 57, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Podobne przepisy obejmują Polędwiczki Z Piersi Indyka Herbed, Pieczone Polędwiczki Z Piersi Indyka I Warzywa, oraz Polędwiczki z indyka z sosem Szalotkowym.
Instrukcje
Posyp indyka solą i pieprzem. Na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu zrumienić indyka na oleju ze wszystkich stron. Przykryj i gotuj przez 10-12 minut lub do momentu, gdy termometr wskaże 170°.
Połącz skrobię kukurydzianą i sok, aż będą gładkie; dodaj na patelnię. Dodaj sos stekowy, konfitury i sok z cytryny. Doprowadzić do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 1 minutę lub do zgęstnienia. Pokrój indyka; podawać z sosem.