Polędwiczki wieprzowe z sosem musztardowym

Polędwiczki wieprzowe z sosem musztardowym
Polędwiczki wieprzowe z sosem musztardowym to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 25g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, majonez, musztarda w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest dobre. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Musztardowym, Polędwiczki wieprzowe z sosem musztardowym klonowym, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem miodowo-musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wino, sos sojowy i brązowy cukier w dużej plastikowej torebce zamykanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sos SojowySos Sojowy
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Miejsce polędwicy w torbie, i przechowywać w lodówce na noc, lub co najmniej 8 godzin.
3
W małej misce połączyć majonez, śmietanę, musztardę w proszku; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wymieszać w mielonym szczypiorku, jeśli chcesz. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
5
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Umieść mięso i marynatę w płytkim naczyniu do pieczenia i piecz przez 1 godzinę, od czasu do czasu fastrygując. Temperatura mięsa powinna zarejestrować 145 Stopni F (63 Stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Odstawić na kilka minut, a następnie pokroić w plasterki o grubości 1/2 cala.
8
Podawać z sosem musztardowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn