Polędwica wołowa z dębu argentyńskiego z sosem Chimichurri

Polędwica wołowa z dębu argentyńskiego z sosem Chimichurri
Receptura argentyńska polędwica wołowa z dębu z sosem Chimichurri może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 201 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 4,41 zł / porcja, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, liście mięty, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Dębu Argentyńskiego Z Sosem Chimichurri, Stek argentyński z sosem pietruszkowym: Carne y Chimichurri, oraz Sous Vide Polędwica Wołowa Z Sosem Rukola Chimichurri dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zanurzyć i namoczyć deskę w wodzie 1 godzinę; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Przygotuj grill, podgrzewając jedną stronę do średniego i jednej strony do wysokiego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Aby przygotować stek, posyp steki 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Umieść deskę na stojaku do grillowania na dużym ogniu; grill 5 minut lub do lekko zwęglonego. Ostrożnie obróć deskę; przejdź do średniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Stek umieścić na zwęglonej stronie deski. Przykryć i grill 12 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Aby przygotować sos, połączyć natkę pietruszki i pozostałe składniki w robocie kuchennym i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
7
Podawać ze stekami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn