Polędwica wołowa w skorupie solnej

Polędwica wołowa w skorupie solnej
Polędwica wołowa w skorupie solnej to bezmleczne crust. Ten przepis służy 12 i kosztuje $7.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 882 kalorie. Mieszanka polędwicy wołowej, woda, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Good Eats Beef polędwica in Salt Crust (Alton Brown 2004), Slidery Z Polędwicy Wołowej Pieczonej W Soli, oraz Mielona wołowina nie-garnki z kminkiem-Skorupka Solna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, sól i pieprz umieścić w dużej misce. W innej misce ubij białka i wodę, a następnie dodaj do suchych składników wraz z 2 łyżkami ziół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Połącz z masherem ziemniaczanym, aż mieszanina zacznie się łączyć. Następnie ugniataj rękami przez 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
3
Przenieść mieszaninę do dużego worka z zamkiem błyskawicznym, zamknąć i odstawić w temperaturze pokojowej na 4 godziny lub do 24 godzin.
4
Przenieść ciasto do mąki powierzchni i rozwałkować do 3/16-calowy Grubość, w przybliżeniu 24 na 18-calowy prostokąt. W razie potrzeby wyciąć dodatkowe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Pozostałe zioła posypać środkową częścią ciasta i delikatnie docisnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
6
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Aby uzyskać jednolite gotowanie, złóż smukły koniec polędwicy i zawiąż sznurkiem kuchennym. Ustaw dużą patelnię elektryczną w najwyższym ustawieniu; pędzel polędwicy z oliwą z oliwek i zapiekać ze wszystkich stron, aż dobrze zbrązowieje, około 10 protokół. Pozostaw mięso przez co najmniej 5 minut lub do czasu, aż ostygnie w dotyku, aby nie stopić ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Polędwicę umieścić na środku ciasta. Złóż górną część ciasta, odwracając około 1 cala ciasta na siebie. Powtórzyć z dolną połową ciasta. Naciśnij razem 2 klapy ciasta i uszczelnij. Upewnij się, że ciasto nie jest zbyt ciasne wokół polędwicy. Na końcach polędwicy naciśnij ciasto, aby utworzyć uszczelkę i odciąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
9
Przenieść do blachy, umieścić w piekarniku i piec do temperatury wewnętrznej 125 stopni F, około 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Wyjąć z piekarnika i pozostawić na 30 minut lub do 1 godziny. Polędwica będzie nadal gotować od 10 do 15 stopni więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
11
Na 1 końcu pokroić skorupę solną i wyjąć mięso wyciągając z rurki ciasta. Pokroić i podać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia31
Rodzaje PotrawKruche ciasto
Magazyn