Polędwica wieprzowa marynowana sojowo z kolendrą
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Polędwiczki wieprzowe marynowane sojowo z kolendrą może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 292 kalorie, 27g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ząbków czosnku, pieprz, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolendra Polędwica Wieprzowa, Polędwiczki wieprzowe marynowane z grilla, oraz Polędwiczki Wieprzowe Marynowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym płytkim naczyniu do pieczenia, ubić sos sojowy z czosnkiem, imbirem, olejem, miodem i pieprzem.
Dodać wieprzowinę i obrócić do płaszcza. Marynować mięso w lodówce przez 2 godziny, obracając co 30 minut. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed pieczeniem.
Wlać 1 szklankę wody do patelni. Polędwiczki układamy na półce nad wodą i pieczemy 40 minut, raz obracając mięso i zalewając marynatą co 10 minut.
Wyjąć z piekarnika i odstawić polędwiczki na 15 minut. Mięso cienko pokroić i ułożyć na półmisku.
Udekorować kolendrą i podawać. Podaj ryż osobno.