Polędwica Hoagie
Polędwiczki Hoagie wymaga o 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz grube medaliony z polędwicy wołowej, sól i mielony pieprz, bułki z miodem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zapiekanka Hoagie, Ham Ogrodowy Hoagie, oraz Hoagie Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla cebuli: na patelni saute na średnim ogniu, dodać olej i pozostawić do ogrzania. Po podgrzaniu patelni dodać cebulę i doprawić solą i pieprzem. Gotować, aż lekko przezroczyste, mieszając przez cały, 3 do 4 protokół. Trzymaj się.
Do bułek: bułki posmarować masłem. W patelni saute lub na grillu, umieścić rolki i gotować, aż rumiane, strona wewnętrzna, 2 do 3 protokół.
Posyp stek z obu stron solą i pieprzem.
Dodać olej do patelni saute na średnim ogniu, a po podgrzaniu, gotować wołowinę przez 2 protokół z każdej strony.
Podczas gotowania wołowiny przyprawiamy pomidory solą i pieprzem i wrzucamy sałatę z sosem z sera pleśniowego. Po ugotowaniu steków umieść ćwiartkę wystrojonej sałaty na dolnej bułce. Następnie umieść 3 pomidory, 3 plastry wołowiny, ćwiartkę cebuli i zakończ górną bułką. Powtórz z pozostałymi składnikami i podawaj.