Just Another Turkey Pot Pie może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 514 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, ciasto, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Rozwiń skorupy pie, i linii 9-calowy Pie dish z 1 skorupy. Odstawić drugą skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu, i gotować cebulę, mieszając od czasu do czasu, aż półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać z tymiankiem, oregano, solą i czarnym pieprzem, następnie dodać zmiksowane warzywa i połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Warzywa Mieszane
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Umieścić mieszaninę warzyw w przygotowanym naczyniu ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
4
W rondlu na średnim ogniu ubijamy śmietanę, mleko i skrobię kukurydzianą, aż będą gładkie, a następnie gotujemy na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować mieszaninę śmietany aż zgęstnieje, o 1 minutę; wlać sos na warzywa w naczyniu ciasto. Mięso z indyka układamy na sosie i warzywach, a następnie przykrywamy ciasto skorupą. Zagniatać dwie skórki wokół krawędzi naczynia ciasto widelcem, i szturchnąć kilka otworów w górnej części ciasta.