Polewa Czekoladowa

Polewa Czekoladowa
Polewa czekoladowa może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis lukier. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 676 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, mleko, kakao, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Podobne przepisy to Reine de Saba (ciasto czekoladowo-migdałowe) z lukrem czekoladowo-masłowym, Babeczki czekoladowe z masłem orzechowym z polewą czekoladową, oraz Czekoladowe Ciasto marchewkowe z polewą czekoladowo-serową.

Instrukcje

1
Połącz masło, kakao i mleko w rondlu. Gotować na małym ogniu 5 minut lub do rozpuszczenia masła. Gotować na średnim ogniu, aż na powierzchni pojawią się bąbelki. (Nie dojdzie do toczącego się wrzenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; stopniowo wymieszać z cukrem i wanilią. Ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż cukier rozpuści się, około 1 minuty. Wymieszać z orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Magazyn