Podwójne Ciasteczka Czekoladowe
Podwójne ciasteczka czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 27 porcji z 131 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, skracanie warzyw, chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Podwójne Ciasteczka Czekoladowe, Podwójne ciasteczka czekoladowe dla dwojga... lub jeden, oraz Podwójne Ciasteczka Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. przygotuj dwie niegotowane blachy do pieczenia.
Mąkę, proszek do pieczenia, sól i kakao wymieszać w misce i ustawić aside.In duża miska do mieszania, połączyć masło, skrócenie, brązowy cukier i cukier granulowany. Używając miksera elektrycznego, ubijaj mieszankę, aż będzie gładka.
Dodać jajko, ekstrakt z wanilii i czekolady i nadal bić na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać mieszaninę mąki. Mieszaj, aż mąka będzie prawie wymieszana.
Wlać chipsy i mieszać do całkowitego wymieszania.Używając zapakowanej łyżki stołowej, upuść ciasto do uchwytów na płytach do pieczenia odstępy kopców o 2 cale od siebie.
Piec jeden arkusz na raz jeden stojak centralny przez 12-14 minut lub do momentu, gdy pojawią się ciasteczka.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na blasze przez około 2 minuty.
Przenieś do stojaka z drutu, aby zakończyć chłodzenie.Sprawia, że około 27 ciasteczka