Podeszwa Z Pesto Imbir I Scallion
Podeszwa z Pesto imbir i Scallion jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sos rybny, olej z krokosza barwierskiego, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Flatbread z boczkiem i Pesto Scallion, Imbir I Scallion Wołowina, oraz Makaron Z Imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zacznij od obierania imbiru i julienne to. Powinieneś mieć około 2 łyżki po rozdrobnieniu.
Umieść 1 łyżkę w małej misce z boku.Z drugiej łyżki, weź patelnię wlać około dużej łyżki oleju z krokosza barwierskiego.
Rozgrzać na wysokim ogniu i gdy będzie gotowy, smażyć przez kilka minut. Po zakończeniu, umieścić na ręczniku papierowym, aby wchłonąć nadmiar oleju,i odstawić (do dekoracji)umyć szalotki i pokroić je po przekątnej. Weź mały garnek i podgrzej w nim wodę. Blanszować szalotki na kilka minut i odstawić.Weź patelnię i wysusz orzeszki piniowe. Następnie zgnieść je grubo.Kolendrę posiekać cienko.
Wymieszać imbir umieszczony w misce, orzeszki piniowe, szalotki, olej arachidowy, i sos rybny; odstawić.Weź swoje filety i posmaruj je olejem arachidowym, z solą i pieprzem po obu stronach.Weź parowiec i paruj ryby tylko przez kilka minut.Możesz teraz złożyć swoje danie
Umieść rybę na ciepłym talerzu i umieść pesto imbirowe/scallion na górze. Udekoruj smażonym imbirem.
Podawać od razu, z gotowanym na parze ryżem jaśminowym i kilkoma zieleniami (podawałam go również z puree z dyni i koprem włoskim na parze,i było pyszne! Patrz niżej)
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.