Poczernione Żeberko Prime
Blackened Prime Rib może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 91 g tłuszczu, oraz w sumie 1078 kalorii. Na $7.24 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka poczerniałych przypraw, brązowy cukier, mielona kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Poczerniona mieszanka przyprawowa i Poczerniona ryba, Prime Rib Pho, oraz Prime Rib Au Jus.
Instrukcje
W średniej misce, wymieszać brązowy cukier, kminek, czarny pieprz, kolendra, 1/4 Puchar chili w proszku, sól koszerna, i sos sojowy. W oddzielnej małej misce, wymieszać 1/2 szklanki chili w proszku i poczerniałe przyprawy. Odstawić.
Żeberka pokroić z pieczeni i ułożyć na patelni. Będą działać jako stojak do pieczenia. Przetrzyj całe mięso mieszanką sosu sojowego. Następnie pocierać i płaszcz z mieszanki przypraw Cajun.
Niech marynować przez co najmniej jedną godzinę lub owinąć w folię i schłodzić przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F (260 stopni C).
Wyjmij plastik z pieczeni i włóż patelnię do nagrzanego piekarnika. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut.
Wlać wodę do patelni, aby wytworzyć wilgotne ciepło. Zmniejsz temperaturę pieca do 300 stopni F (150 stopni C) i kontynuuj pieczenie przez 1 godzinę i 10 minut lub do temperatury wewnętrznej co najmniej 130-140 stopni F / 55-60 stopni C) dla średnio rzadkich lub (145-155 stopni F/63-68 stopni C) dla średnich .
Odstawić pieczeń na 30 minut przed rzeźbieniem, aby soki wróciły do środka.