Poblano Pineapple Picante
Poblano Pineapple Picante jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 1 porcją. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz tequilę blanco, kolendrę, sok ananasowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Salsa z ananasem i pieczonym Poblano, Vincent Price Sopa Poblano-Zupa Poblano Chile, oraz Kolacja Wieczorem: Crema De Chile Poblano (Pieczona Zupa Poblano Chile) podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Odetnij około cala od góry i dołu Poblano i usuń nasiona, pozostawiając ciało nienaruszone.
Umieścić chili w zamrażarce na co najmniej 1 godzinę i do 24 godzin.
W szklance mieszającej rozgnieść kolendrę, dodać resztę składników, dodać lód i wstrząsnąć 12 do 14 razy.
Umieść zamrożone poblano w szklance do kufla i zalej nim napój. (Alternatywnie ten koktajl można podawać w kieliszku do martini.)