Plastry Tuńczyka Miękkie Tacos

Plastry Tuńczyka Miękkie Tacos
Przepis plasterki tuńczyka miękkie Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Ten przepis służy 39. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 95 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do grilla, olej roślinny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 38 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Miękkie Tacos z plasterkami Chiles i serem (Rajas Con Queso), Meksykańskie plastry przyprawione wieprzowe miękkie Tacos z frytkami z piekarnika Texas, oraz Zdrowe Miękkie Tacos Z Tuńczykiem.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje39
Ocena Zdrowia17
Magazyn