Placki ziemniaczano-Pasternakowe ze słonym musem jabłkowym

Placki ziemniaczano-Pasternakowe ze słonym musem jabłkowym
Przepis placki ziemniaczano-Pasternakowe ze słonym musem jabłkowym jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ta przystawka ma 616 kalorii, 6G białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.96 za porcję. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać białka, ziemniaki russet, crème fraîche, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Latki Ziemniaczane I Pasternakowe, Ziemniaczane Latkes Pasternak, oraz Latki Ziemniaczano-Pasternakowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym, ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu doprowadzić masło do wrzenia. Gotować, odsłonięte, aż warstwa piany tworzy się na wierzchu, a następnie zmniejszyć ciepło do bardzo niskiego. Nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cienka skórka zacznie tworzyć się na powierzchni i mleczno-białe ciała stałe spadną na dno patelni, około 8 minut. Przecedzić przez sito wyłożone potrójną warstwą gazy do żaroodpornej miarki cieczy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
SernikSernik
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
PatelniaPatelnia
2
Używając średnich otworów tarki pudełkowej, zetrzyj ziemniaki i pasternak do dużej miski. Wymieszać z białkami, szczypiorkiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
PasternakPasternak
ZiemniakZiemniak
SzczypiorekSzczypiorek
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W dużej patelni nonstick sauté na małym ogniu, podgrzać 1/2 masła klarowanego, aż będzie gorące, ale nie palenie. Upuść 3 (1/4 szklanki) porcje mieszanki ziemniaków na patelnię i spłaszczyć łopatką, aby utworzyć 3 1/2-calowe naleśniki. Smażyć na złoty kolor, obracając raz, około 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło KlarowaneMasło Klarowane
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
4
Odcedzić na papierowych ręcznikach i ogrzać w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PiekarnikPiekarnik
5
Dodać więcej masła w razie potrzeby i gotować Pozostałe naleśniki w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
6
Naleśniki podawać na ciepło z creme fraîche i pikantnym musem jabłkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn