Placki Ze Słodkich Ziemniaków Z Majonezem Cytrynowo-Czosnkowym
Placki ze słodkich ziemniaków z majonezem cytrynowo-czosnkowym to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 30 porcjami. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Jeśli masz drewniane kilofy, oliwę z oliwek, słodkie ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 24%. Spróbuj Frytki ze słodkich ziemniaków z solą bazyliową i majonezem czosnkowym, Frytki ze słodkich ziemniaków z solą bazyliową i majonezem czosnkowym, oraz Hamburgery miodowo-czosnkowe ze słodko-kwaśnym majonezem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kostki słodkich ziemniaków na lekko nasmarowanej patelni z galaretką o wymiarach 15 x 10 cali.
Ziemniaki skropić 2 łyżkami. olej, posypać pieprzem i solą. Wrzuć do płaszcza.
Piec w 450 przez 15 do 20 minut, obracając kostki dwa razy.
Gotować kiełbasę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Umieść 1 kawałek kiełbasy na 1 kostce słodkich ziemniaków; zabezpieczyć drewnianym kilofem. Powtórz z pozostałymi plastrami kiełbasy i kostkami ziemniaków.
Podawać z majonezem cytrynowo-czosnkowym.
Dekorować, w razie potrzeby.