Pięć Serowych Salami Stromboli
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Ten przepis służy 45 i kosztuje 18 centów za porcję. Jeśli masz jajko, ciasto do pizzy, włoską* mieszankę pięciu serów i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Roladki z Salami i serem: Stromboli, Stromboli z oliwkami, suszonymi pomidorami, szynką, Salami i serem, oraz Salami i szpinak Stromboli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Ciasto podzielić na 4 kawałki.
Rozwałkuj każdy kawałek na prostokąt o wymiarach 7x5 cali na lekko posypanej mąką powierzchni.
Rozprowadzić 2 Łyżki. sos na każdym prostokącie ciasta, pozostawiając 1-calową granicę wokół wszystkich stron. Wierzch równomiernie z połową sera, salami i pozostałym serem.
Zwiń każdy prostokąt, zaczynając od jednego krótkiego końca. Uszczypnij krawędzie i końce razem, aby całkowicie zamknąć nadzienie.
Miejsce, szew boki w dół, na blasze pokrytej pergaminem lub spryskane sprayem do gotowania. Ubij jajko i wodę; wyszczotkuj ciasto.
Piec 25 do 30 min. albo aż do złotego brązu.