Grillowany Halibut z Tatsoi i pikantnymi tajskimi Chiles

Grillowany Halibut z Tatsoi i pikantnymi tajskimi Chiles
Grillowany Halibut z Tatsoi i pikantnym tajskim Chiles jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na $7.59 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Azjatyckie danie. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, thai bird chiles, filety halibuta, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grillowany Halibut Z Tatsoi I Pikantnymi Tajskimi Chiles, Grillowany Halibut z cebulą, pikantnymi pomidorami i awokado, oraz Grillowany Halibut z pikantną czerwoną cebulą, awokado, szparagami i Chipotle Vinaigrette.

Instrukcje

1
Pierwsze 7 składników wymieszać w średniej szklanej misce. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem. (Sos można przygotować 2 dni wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
3
Umieść marchew w średniej misce. Przykryć lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Odstawić 15 minut, a następnie dobrze spuścić.
5
Szczotkować ryby ze wszystkich stron 2 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Posypać solą i pieprzem. Grill, aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Tymczasem podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać szalotkę; wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
9
Dodać tatsoi; posypać solą. Wrzucić, aż tatsoi zwiędnie, ale nadal jasnozielony, o 2 minuty; podzielić między 4 talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
10
Umieść rybę na tatsoi.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
11
Każdy filet posypać marchewką, każdy skropić 2 łyżkami sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SOSSOS
12
Podawać, przekazując pozostały sos osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn