Pizza śniadaniowa od Pillsbury ® Artisan Pizza Crust

Pizza śniadaniowa od Pillsbury ® Artisan Pizza Crust
Śniadanie Pizza z Pillsbury® Artisan Pizza Crust może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ta skorupa ma 469 kalorii, 23G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz rzemieślniczą pizzę, serek, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj Śniadanie Pizza z Herbed czosnek Veggie Crust, Pizza śniadaniowa z bezglutenową skórką kalafiorową, oraz Grillowany kurczak, szparagi i pieczarki Pizza z Blackbird Bakery Pizza Crust dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni (425 stopni F dla wszystkich innych patelni). Spray 14-calowy Okrągły patelnia do pizzy z sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Rozwiń ciasto; umieść na patelni. Zaczynając od środka, naciśnij ciasto do krawędzi patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec około 8 minut lub do krawędzi skorupy zaczyna się ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Tymczasem, w 10-calowej patelni, gotować boczek 4 do 6 minut na średnim ogniu lub aż po prostu chrupiące, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Usuń boczek; drenaż kapieli, pozostawiając 1 łyżeczkę na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
W tej samej patelni, dodać jajka; gotować 2 do 3 protokół, często mieszając, aż firma, ale nadal wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Łyżką i rozłożyć jajka na skorupce. Upuść serek na jajka. Wierzch z serem Monterey Jack, papryką, cebulą i bekonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Serek śmietankowySerek śmietankowy
PaprykaPapryka
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
BoczekBoczek
CebulaCebula
JajkoJajko
8
Piec 9 do 13 minut dłużej lub aż skorupa jest złoty kolor i ser topi. Aby służyć, pokroić na 6 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Posypać kolendrą i podawać z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn