Pizza Wegetariańska Pepperoni

Pizza Wegetariańska Pepperoni
Pizza Wegetariańska Pepperoni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 19g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 2. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cebulę, tortille, pesto i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 56%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Meksykańska Pizza Pepperoni, Pizze Pepperoni Provolone, oraz Pizze Pepperoni Pełnoziarniste podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obie strony tortilli posmarować sprayem do gotowania; umieścić na nasmarowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Posmarować pesto; na wierzch dodać pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3
Piec w temperaturze 350° przez 5-10 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia15
Magazyn