Pizza pieczona Paprykowo-oliwkowa
Przepis pieczona papryka i oliwa Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 9g białka, oraz 6G tłuszczu. Jeśli masz pod ręką Skórki pizzy, kapary, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Oliwkowa Focaccia z pieczonym dipem z papryki, Pieczona papryka, Oliwa i Kapar Crostini, oraz Pizza pieczona papryką i pieczarkami matki Rimmy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż i wyrzucić nasiona i błony.
Umieść połówki papryki, skórki do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia i spłaszczyć ręką. Broil 15 przez minuty lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym i zamknąć.
Odstawić na 15 minut. Obrać i pokroić w paski.
Połącz paprykę, zielone oliwki i następne 5 składników (oliwki przez czarny pieprz) w misce.
Mieszankę papryki podzielić równomiernie między Skórki pizzy; posypać serem.
Piec w 350 przez 7 minut lub do rozpuszczenia sera.
Pokrój każdy na 12 klinów.