Pizza miłośnika mięsa
Pizza miłośnika mięsa przepis może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 16G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka częściowo odtłuszczonej mozzarelli, tymianek, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pizza miłośnika mięsa, Pizza miłośnika mięsa, oraz Pizza miłośnika mięsa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. linia 2 duże blachy do pieczenia z folią. Folia mgiełkowa z natryskiem do gotowania.
Ciepły olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć do miękkości, 3 do 5 protokół.
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę dłużej. Wymieszać pomidory i pastę pomidorową; gotować, często mieszając, aż będzie gruby i pulpy, o 10 protokół.
Dodać indyka i gotować, często mieszając i rozbijając duże grudki łyżką, aż większość płynu odparuje, 10 do 15 minut. Wymieszać z tymiankiem i doprawić solą i pieprzem.
Za pomocą ząbkowanego noża przeciąć każdą pita na pół poziomo.
Miejsce rund, pokroić bok do góry, na blachach do pieczenia. Po 1/2 szklanki) i w razie potrzeby posypać mozzarellą i parmezanem.
Piec, aż ser się stopi i pizze są lekko rumiane, 12 do 15 minut.