Pizza Meksykańska

Pizza Meksykańska
Meksykańska Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.88 za porcję. Jedna porcja zawiera 499 kalorii, 21g białka, oraz 31 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ser monterey jack, ziarna kukurydzy, cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pizza Meksykańska, Pizza Meksykańska, oraz Pizza Meksykańska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozwiń ciasto; wklep do równej grubości na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Piec 10 do 12 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Podsmaż kiełbasę i cebulę na gorącej oliwie, aż cebula będzie miękka; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Połącz ser śmietankowy, ser Monterey Jack, posiekaną świeżą kolendrę, skórkę z limonki i sok z limonki; rozprowadzić na skorupie. Wierzch z mieszanki kiełbasy i ziaren kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
świeża Kolendraświeża Kolendra
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Piec w temperaturze 450 przez 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Posypać świeżymi liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn