Pizza Margherita Z Grilla
Grillowana Pizza Margherita może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser parmigiano-reggiano, ser mozzarella, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pizza Z Grilla Margherita, Pizza Z Grilla Margherita, oraz Pizza Margherita Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj gorący ogień w grillu i rozgrzej kamień do pizzy na grillu przez co najmniej 30 minut, aż termometr na kamieniu zarejestruje 260°.In małą patelnię smażyć na małym ogniu, rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać czosnek, a następnie zdjąć patelnię z ognia.Używając wałka do ciasta lub rąk, delikatnie rozwałkuj lub rozciągnij ciasto na pizzę w 10-calową rundę. Skórkę do pizzy lekko odkurzyć mąką i ułożyć ciasto na wierzchu. Lekko posmarować ciasto oliwą z oliwek z dodatkiem czosnku. Sery mozzarella i Parmigiano-Reggiano rozsypać równomiernie na cieście, pozostawiając granicę 1/2 cala. Ułóż połowę pomidorów na wierzchu.Ostrożnie przesuń pizzę na rozgrzanym kamieniu do pizzy, przykryj grill i piecz, aż skorupa będzie złotobrązowa, 8 do 10 minut. Pozostałe pomidory, rukolę i bazylię rozsypać na wierzchu i doprawić solą. Używając skórki do pizzy, przenieś pizzę na deskę do krojenia i pokrój na plasterki.