Piwo duszone BBQ wieprzowe Tyłek
Piwo duszone BBQ wieprzowina Tyłek wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 73g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 631 kalorii. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Sprawdza się jako dość drogi napój dla Dzień Ojca. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 267 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz czosnek w proszku, czosnek, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Piwo duszone BBQ wieprzowe Tyłek, Piwo Duszone Z Grilla Wieprzowina, oraz Golonki Wieprzowe Duszone W Piwie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć składniki rub w misce i dobrze wymieszać. Przetrzyj cały tyłek wieprzowy. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej jedną godzinę i tak długo, jak przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F. Rozpakuj wieprzowinę i umieść na patelni z bokami o wysokości około 2 cali. Gotować 45 minut, aż ciemny rumiane, a nawet czernienie w miejscach.
Wyjąć z piekarnika. Niższy piekarnik do 325 stopni F.
Na wierzch wlać piwo i dodać posiekany czosnek wokół wieprzowiny. Przykryj szczelnie folią aluminiową o dużej wytrzymałości lub dwukrotnie zwykłą folią. Poke około 10 otworów na całej górze folii. Gotować wieprzowinę Tyłek 2 1/2 godziny dłużej, aż tak miękkie, że wychodzi bardzo łatwo od centrum Kości.
Umieścić mięso na talerzu i wlać sok z patelni (będzie dużo) do rondla.
Do soków na patelni dodać ketchup, musztarda, Worcestershire i brązowy cukier. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę i grube, o 20 protokół.
Podczas gdy sos się gotuje, odciągnąć wieprzowinę z 2 widelcami.
Wlać sos na wyciągniętą wieprzowinę i przerabiać aż do całkowitego wchłonięcia.