Piwo duszone BBQ wieprzowe Tyłek

Piwo duszone BBQ wieprzowe Tyłek
Piwo duszone BBQ wieprzowina Tyłek wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 73g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 631 kalorii. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Sprawdza się jako dość drogi napój dla Dzień Ojca. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 267 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz czosnek w proszku, czosnek, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Piwo duszone BBQ wieprzowe Tyłek, Piwo Duszone Z Grilla Wieprzowina, oraz Golonki Wieprzowe Duszone W Piwie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć składniki rub w misce i dobrze wymieszać. Przetrzyj cały tyłek wieprzowy. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej jedną godzinę i tak długo, jak przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F. Rozpakuj wieprzowinę i umieść na patelni z bokami o wysokości około 2 cali. Gotować 45 minut, aż ciemny rumiane, a nawet czernienie w miejscach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Wyjąć z piekarnika. Niższy piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Na wierzch wlać piwo i dodać posiekany czosnek wokół wieprzowiny. Przykryj szczelnie folią aluminiową o dużej wytrzymałości lub dwukrotnie zwykłą folią. Poke około 10 otworów na całej górze folii. Gotować wieprzowinę Tyłek 2 1/2 godziny dłużej, aż tak miękkie, że wychodzi bardzo łatwo od centrum Kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Umieścić mięso na talerzu i wlać sok z patelni (będzie dużo) do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Do soków na patelni dodać ketchup, musztarda, Worcestershire i brązowy cukier. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę i grube, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Podczas gdy sos się gotuje, odciągnąć wieprzowinę z 2 widelcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
8
Wlać sos na wyciągniętą wieprzowinę i przerabiać aż do całkowitego wchłonięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Magazyn