Pikantny Pstrąg Cytrynowy
Pikantny pstrąg cytrynowy jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 366 kalorii, 39g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 5,56 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz tymianek, filety z pstrąga, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Czerniejący Pstrąg Z Pikantną Jarmuż, Pstrąg maślany z pikantną sałatą, selerem i ziołami, oraz Pstrąg w sosie cytrynowym.
Instrukcje
Połącz sok z olejem; szczotkuj wewnątrz ryby.
Połącz tymianek, sól, paprykę i pieprz; posyp równomiernie wnętrze każdej ryby.
Umieść 3 plastry cytryny w jamie każdej ryby.
Umieść rybę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; broil 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatków podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Wino Uwaga: Chardonnay jest w szerokiej gamie stylów, i Tormaresca Chardonnay 2006 ($1
z regionu Apulii we Włoszech jest dobrze zbilansowany, świeży i Chudy. Skromna ilość dębowych odcieni tego wina sprawia, że pozostaje jasne i owocowe. Jego świeże Właściwości Mineralne uzupełniają delikatne smaki ryby, a Kwaskowa kwasowość rezonuje z cytryną i dymną papryką. Jeffery Lindenmuth