Pikantny Makaron Smażony W Stylu Malezyjskim
Pikantny makaron smażony w stylu malezyjskim wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 398 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, lo mein makaron jajeczny, zapakowane w wodę extra-firma tofu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pikantny Makaron Smażony W Stylu Malezyjskim, Krewetki kurkuma smażone w stylu malezyjskim, oraz Koreański Styl smażony makaron Udon z kurczakiem i warzywami.
Instrukcje
Ułóż talerz potrójną warstwą ręczników papierowych; top z tofu.
Umieść potrójną warstwę ręczników papierowych na wierzchu tofu; top z innym talerzem.
Pokrój tofu w kostkę 1/2 cala.
Makaron gotować w dużej patelni wrzącej wody 3 minut lub do czasu zakończenia; drenaż w durszlaku nad miską, rezerwując 1 szklanka płynu do gotowania. Wytrzyj patelnię ręcznikami papierowymi.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek do patelni; gotować 30 sekund, stale mieszając.
Dodać sól i bok choy; gotować 30 sekund, często mieszając. Wymieszać w 1/2 szklanki zarezerwowanego płynu do gotowania; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować 4 protokół.
Połącz cukier i pozostałe składniki, mieszając do połączenia.
Dodaj makaron, pozostały 1/2 szklanki płynu do gotowania i mieszaninę cukru na patelnię; wrzucić do połączenia. Gotować 30 sekund lub aż do całkowitego ogrzania, podrzucając do płaszcza.
Dodaj tofu; wrzucić do połączenia.