Pikantno-Słodkie Kumkwaty

Pikantno-Słodkie Kumkwaty
Pikantno-Słodkie kumkwaty mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 60 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 20 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka chili w proszku, sproszkowane białka jaj, ciepła woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kumkwat Marynowany, Słodko-pikantna wieprzowina i kapusta Napa Stir-Fry z pikantnym makaronem, oraz Otis Spunkmeyer Spicy Cornbread Muffins – pikantne i słodkie, nie da się ich pokonać dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać cukier i chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
CukierCukier
2
Białka ubić wodą do rozpuszczenia. Pracując z 1 kumkwatem na raz, zanurz 1 stronę w białkach, pozwalając nadmiar kapać, a następnie zanurz mieszaninę cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
KumkwatKumkwat
CukierCukier
WodaWoda
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Przenieś do stojaka do wyschnięcia, powlekanego bokiem do góry.
1
* 1/4 szklanki pasteryzowanych płynnych białek jaj można zastąpić mieszaniną sproszkowanych z wodą.* Płaszcz 3 dni do przodu i przechowywać między warstwami papieru woskowego w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płynne Białka JajPłynne Białka Jaj
KumkwatKumkwat
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia3
Magazyn