Pikantna Frittata kukurydziana z pomidorami i szalotkami
Pikantna kukurydziana Frittata z pomidorami i szalotki to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 352 kalorie. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, masła, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantna Frittata kukurydziana z pomidorami i szalotkami, Wiosenna Frittata bezmleczna z rzodkiewkami i szalotkami, oraz Jajka Z Szalotkami I Pomidorami.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ustaw stojak na górnej półce piekarnika i rozgrzej do 450 stopni F.
Dodać mieszaninę jaj i warzyw i delikatnie mieszać z tyłu widelca, nie dotykając dna i boków patelni. Przykryć patelnię, obniżyć ogień i gotować przez 1 do 2 minut, lub aż dno frittata zaczyna się ustawiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego