Pikantna Czerwona Kapusta
Pikantna czerwona kapusta może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 138 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kapusty, sos sojowy, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 19 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Tangy Kapusta Slaw, oraz Tangy Kapusta Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszaj ocet balsamiczny, oliwę z oliwek i sos sojowy.
Pokrojoną kapustę umieścić w osobnej misce.
Wlać mieszaninę octu balsamicznego na kapustę i wrzucić do herbu.