Pikantna Bezglutenowa Skórka Tarta

Pikantna Bezglutenowa Skórka Tarta
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 407 kalorii, 7G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Jeśli 69 centów za porcję spada w budżecie, pikantne ciasto bezglutenowe może być ogromny bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mąkę migdałową, masło, mąkę z brązowego ryżu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Wtorek bezglutenowy: tarta pomidorowa z skórką Parmezanowo-rozmarynową, Chrupiąca tarta jagodowa ze skórką z płatków owsianych (bezglutenowa + wegańska), oraz Tarta z mrożonym musem malinowym ze skórką czekoladową (niskowęglowodanowa i bezglutenowa).

Instrukcje

1
Pulse pierwsze 6 składników w robocie kuchennym do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodać masło i pulsować 10 razy lub aż masło jest wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
GrochGroch
3
Jajko połączyć z 1 łyżką lodowatej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
4
Dodaj mieszaninę jaj do mieszaniny mąki i pulsuj, aż ciasto się połączy. (
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
5
Dodaj więcej wody, 1 łyżeczkę na raz, jeśli to konieczne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
6
Przenieść ciasto na powierzchnię roboczą. Zagnieść 2 razy i uformować na dysk. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn