Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 435 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz ananasa, melasę o łagodnym smaku, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Piernik z dyni ananasowy do góry nogami, Piernik do góry nogami z żurawiną i ananasem, oraz Ananasowe Ciasto Piernikowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray9x9x2-calowa metalowa patelnia do pieczenia z nonstickspray.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Połącz cukier, masło, koncentrat ananasowy i melasę w ciężkimały rondel. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogrzaniu, ubijając, aż cukier się rozpuści isyrup jest gładki; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Melasy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pokrój na plastry o grubości 1/3 cala. Używając 3 okrągłych frezów o różnych rozmiarach, wyciąć z plastrów ananasa, unikając rdzenia. Ułóż okrągłe blisko siebie wsadową warstwę w postaci swobodnej w syropie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierścienie Ananasowe
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1
Trzepaczka pierwsze 6 składników wmedium miski. Ubij masło w dużej bowluntil puszyste.
Dodać cukier i ubić, aby zmiksować.Ubić w jajkach, po 1 na raz. Wsypać melasę, potem dynię. Ubić w suchych składnikach justuntil mieszane, od czasu do czasu skrobanie dół miski. Ubić w 1/2 szklanki wrzącej wody.