Pieprzona wieprzowina z sosem śmietanowym Asti
Przepis na pieprzoną wieprzowinę z sosem śmietanowym Asti można zrobić w około 30 minut. Ten przepis zawiera 4 porcje z 322 kalorie, 27g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Za 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis z Taste of Home wymaga oleju canolan, papryki, grubo zmielonego pieprzu i ciężkiej śmietany do ubijania. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 55%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieprzona Wieprzowina, Krem Chrzanowy I Crostini Z Granatu, Pieprzona wieprzowina z sosem grzybowym-Digbi, oraz Medaliony wieprzowe z pieprzem w pikantnym sosie grzybowym.
Instrukcje
Spłaszcz wieprzowinę do 1/2 cala. grubość. W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz pieprz, paprykę i czosnek w proszku.
Dodaj wieprzowinę, po kilka kawałków na raz i wstrząśnij, aby pokryć.
Na dużej patelni na średnim ogniu gotuj wieprzowinę w 1 łyżce oleju partiami przez 3-4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°. Odłóż na bok i trzymaj w cieple.
Na tej samej patelni podsmaż pieczarki i cebulę na pozostałym oleju do miękkości.
Dodaj bulion i Asti Spumante. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, około 8 minut. Dodać śmietanę. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 3-5 minut lub do zgęstnienia. Włóż wieprzowinę na patelnię i podgrzej.