Pieczony Sos Z Czerwonej Papryki
Pieczony sos z czerwonej papryki może być tylko sosem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 51 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 2 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz ocet balsamiczny, liście bazylii, pieczoną paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze, połączyć czerwoną paprykę, bulion, ocet i olej i proces, aż będzie gładka.
Przenieść mieszaninę do małego rondla i ustawić na średnim ogniu. Doprowadzić do duszenia, częściowo przykryć, i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać z bazylią. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Odstawić do temperatury pokojowej i przechowywać w plastikowym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia lub w zamrażarce do 3 miesięcy.