Pieczony parmezan Tilapia (low-carb)

Pieczony parmezan Tilapia (low-carb)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego parmezanu Tilapia (low-carb). Jedna porcja zawiera 1868 kalorii, 201g białka, oraz 116g tłuszczu. Na 18,26 zł / porcja, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Udaj się do sklepu i odbierz filety z tilapii, bazylii, majonezu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczony Parmezan Tilapia (Low-Carb), Tilapia Pieczona Z Parmezanem, oraz Parmezan-Tilapia Pieczona.

Instrukcje

1
Ustaw piekarnik na ciepło brojlerów.Nasmaruj patelnię brojlerów, następnie poleruj folią i nasmaruj folią slightly.In mała miska wymieszać razem parmezan, masło, majonez, sok z cytryny i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Dodaj wszystkie pozostałe przyprawy i sól, jeśli używasz; dobrze wymieszać i odstawić.Filety ułóż w jednej warstwie na przygotowanej patelni (posypujesz rybą solą, ale nie jest to konieczne).Broil kilka centymetrów od ciepła przez około 2-3 protokół.Obróć rybę i smażyć kilka minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wyjąć z piekarnika i przykryć je mieszaniną parmezanu tylko na górnej stronie.Powrót do piekarnika i dusić na około 2 minut więcej lub aż polewa jest rumiane i płatki rybne łatwo (nie rozgotować ryby!).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia63
Magazyn