Pieczony Na Zimno Marokański Przyprawiony Łosoś

Pieczony Na Zimno Marokański Przyprawiony Łosoś
Pieczony na zimno marokański przyprawiony łosoś wymaga około 1 godzina i 12 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 223 kalorie, 30g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na $3.45 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, mielone ziele angielskie, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest świetne. Spróbuj Marokańska Zupa Pomidorowa Na Zimno, Marokański Łosoś Przyprawiony, oraz Marokański łosoś przyprawiony na soczewicy dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 12 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia75
Magazyn