Pieczony Czerwony Snapper z rozmarynem

Pieczony Czerwony Snapper z rozmarynem
Pieczony Czerwony Snapper z rozmarynem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Przepis ten służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 489 kalorii, 71g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 5,74 zł za porcję, ten przepis okładki 32% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, Cebulki kopru włoskiego, liści rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompotem z winogron i jagód z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. 3 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy obejmują Czerwony Snapper, krewetki i arbuz Ceviche, Czosnek i rozmaryn Grillowany Snapper, oraz Łatwy Pieczony Dip Z Czerwonej Papryki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wyłożyć grubą dużą blachę do pieczenia folią. Olej folię i ryby z 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Połóż rybę na folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Jamę rybną posypać solą i pieprzem. Wyciśnij 1/2 cytryny w jamie ryby. Wypełnij jamę cebulą, koprem włoskim i gałązkami rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RozmarynRozmaryn
Koper WłoskiKoper Włoski
CytrynaCytryna
CebulaCebula
RybyRyby
5
Piec, aż ryba jest po prostu gotowane przez w kości, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
W międzyczasie wyciśnij pozostałą cytrynę 1/2 do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Ubić liście kopru włoskiego, rozmaryn i czosnek. Stopniowo ubijać pozostałe 3 łyżki oleju. Sos cytrynowy doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RozmarynRozmaryn
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
CytrynaCytryna
SOSSOS
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Za pomocą ostrego noża oddzielić 2 filety od kręgosłupa. Za pomocą metalowej szpatułki przenieś górne filety na płytkę. Podnieś kręgosłup ryby z dolnych filetów (kręgosłup i głowa powinny łatwo zejść razem) i wyrzuć. Za pomocą szpatułki przenieś Pozostałe filety na płytki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
9
Rybę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
10
Sos cytrynowy zalać rybą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
SOSSOS
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy ściśle skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z nutami pestek, wykazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspartą elegancką kwasowością i pikantnością, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn