Pieczony Chleb Z Czerwonej Papryki

Pieczony Chleb Z Czerwonej Papryki
Pieczony chleb z czerwonej papryki wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pieczoną paprykę, rozmaryn, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 57%. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Paprykę odcedzić na papierowych ręcznikach; posiekać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Połącz drożdże, cukier i ciepłą wodę w 2-filiżance płynnej miarki; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
3
Mąkę, paprykę, parmezan i kolejne 3 składniki połączyć w dużej misce; stopniowo dodawać mieszaninę drożdży, mieszając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Ciasto wyłożyć na dobrze obsypaną mąką powierzchnię i zagniatać, aż będzie gładkie i elastyczne (około 10 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
5
Umieść ciasto w misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Dziurkować ciasto; wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść 4 lub 5 razy. Podziel ciasto na pół. Uformuj każdą porcję w 12-calowy Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
PunchPunch
7
Ułóż bochenki na dużej blasze pokrytej sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Pozwól wznieść się w ciepłym miejscu (85), wolnym od przeciągów, 45 minut lub do podwojenia luzem.
9
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Piec w temperaturze 450 przez 25 minut lub do momentu, gdy bochenki zabrzmią puste po naciśnięciu, po 15 minutach przykryj folią aluminiową, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Natychmiast wyjąć z blachy do pieczenia; ostudzić na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia15
Magazyn