Pieczony cały labraks z liśćmi laurowymi
Pieczony cały labraks z liśćmi laurowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 60g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 5,83 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz masło, liście laurowe, okoń morski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pan-pieczony bas w paski z prażonymi karczochami, pieczarkami i marmoladą pomidorową, Gorące i pikantne Ceviche Cholula Sea Bass z pieczoną papryką, grillowanymi masami, pieczoną kukurydzą i marynatą cytrusową, oraz Kurczak pieczony w liściach laurowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej blasze do pieczenia, posypać 1/2 łyżki soli mniej więcej w kształcie ryby. Połowę kawałków masła i 8 liści laurowych rozsypać na soli. Posolić rybę i włożyć do jamy 6 liści laurowych. Rybę zalać pozostałym masłem, 1/2 łyżki soli i 6 liśćmi laurowymi.
Piec rybę na środku piekarnika przez około 30 minut, lub do ugotowania. Użyj 2 dużych szpatułek, aby przenieść rybę na talerz. Wyrzucić liście laurowe i podawać natychmiast.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.