Pieczony bas w paski z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami utwardzanymi oliwą

Pieczony bas w paski z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami utwardzanymi oliwą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj prażonego basu w paski z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami utwardzonymi oliwą. Ten przepis służy 6 i kosztuje $8.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 455 kalorii, 53g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki uniwersalnej, Cebulki kopru włoskiego, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Grillowany bas w paski z kalafiorem i pomidorami z Kaparówkami i czarnymi oliwkami z sałatką z pietruszki, Prażona Pomarańcza-Koper Włoski W Paski, oraz Grappa-Utwardzany Bas Pasiasty.

Instrukcje

1
Umieść stojak w środku piekarnika i podgrzewajdo 204°. gotuj wino w średnim rondluuntil zredukowana do 1 szklanki, o 5 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Usuń z ciepła i rezerwy.
3
Szczotka do pieczenia 18x12x1 cala z oliwą z oliwek. Ułóż plastry kopru włoskiego włożoną warstwę na przygotowanej blasze do pieczenia. Topwith plastry cebuli w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Koper WłoskiKoper Włoski
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Posypać solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
SólSól
5
Skropić 4 łyżki oleju nad warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Wypłucz rybę wewnątrz i na zewnątrz; osusz ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
7
Posyp rybę do środka i na zewnątrz solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.Lekko kurz na zewnątrz ryby mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RybyRyby
SólSól
8
Pourenough oliwy z oliwek do bardzo dużej patelni doeach głębokość 1/4 cala; ciepła na średnim-highheat aż olej jest bardzo gorący. Pracując z 1 rybą na raz, dodaj rybę do patelni i smaż, aż na skórze pojawi się złota skorupa, około 3 minut na stronę. Ostrożnie umieścić warzywa fishatop na blasze do pieczenia. Delikatnyspój każdej ryby z 2 zmiażdżonymi goździkami garlic, a następnie 1/4 szklanki posiekanej natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
GoździkiGoździki
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
9
Wlej zarezerwowane wino na warzywona blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Pieczone ryby odkryte do wegetarianyrozpocząć, aby zmiękczyć, 35 do 40 minut. Scattertomato połówki i oliwki wokół ryb; bakeuntil ryby jest po prostu gotowane przez, o 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki
RybyRyby
11
Przenieś rybę do dużegoplatter; przykryj folią, aby się ogrzać.Zwiększ temperaturę piekarnika do 246°. kontynuuj pieczenie odkrytymi warzywami. dopóki delikatne i pomidory są bardzo miękkiei zaczynają kolorować w plamach, o 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PomidorPomidor
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
12
Ułóż mieszankę warzywną wokół ryby na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
13
Mżawka z 2 łyżkamiolej.
14
Posypać posiekanymi liśćmi kopru włoskiego i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
1
Włoskie Primitivo (czerwone mięso podobne do Zinfandela) byłoby świetne z rybą i makaronem. Donatella preferuje Primitivodi Manduria, owocowy, pikantny styl czerwonej produkcji w Mandurii, która jest miastem (a także obszarem) w południowej Apulii. Proponuje Feudi di SanGregorio" Ognissole " Primitivo di Manduria (Włochy, 18 USD), zrównoważone wino z aromatem wiśni i jagód oraz pikantnym finiszem. Jeśli nie możesz znaleźć tej konkretnej butelki, poszukaj Vinosia Salento 2007
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
CzereśnieCzereśnie
MakaronyMakarony
RybyRyby
2
Primitivo (Włochy, 10 USD), soczyste, pachnące czerwone wino z nutami miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrimitivoPrimitivo
MiódMiód
3
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia66
Magazyn