Pieczone Zioło-Parmezan Tilapia

Pieczone Zioło-Parmezan Tilapia
Pieczone zioło-parmezan Tilapia wymaga ok. 17 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.93 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 505 kalorii, 39g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cayenne, filety z tilapii i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Food.com. tylko kilka osób naprawdę lubi to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ziele Parmezanu Inkrustowane Tilapia, Pieczony Parmezan Tilapia, oraz Pieczony Parmezan Tilapia.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia59
Magazyn