Pieczone Ziemniaki Nadziewane Chili
Pieczone ziemniaki nadziewane Chili mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,03 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 567 kalorii, 34g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz fasolę, chili w proszku, sos do makaronu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone Ziemniaki Nadziewane Chili, Ziemniaki Faszerowane Chili, oraz Ziemniaki Faszerowane Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowa mielona wołowina z cebulą w patelni 12-calowej, mieszając od czasu do czasu, 8 minut lub aż cebula będzie miękka; w razie potrzeby odcedzić. Wymieszać w proszku chili i gotować 30 sekund. Wymieszać z fasolą i sosem do makaronu w stylu Starego Świata Ragu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub aż do ogrzania. Równomiernie top gorące ziemniaki z mieszanki mielonej wołowiny.
W razie potrzeby udekorować pokrojonym w kostkę awokado, kwaśną śmietaną i rozdrobnionym serem cheddar. Czas przygotowania: 15 minut(S) Czas gotowania: 20 minut(S)