Pieczone szaszłyki z pieprzem i bazylią
Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 53 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sos vinaigrette, pieczona papryka, polly-o część odtłuszczone ser mozzarella, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Szaszłyki z kurczaka i pieczonej czerwonej papryki, Muffinki z fetą, pieczonym pieprzem i bazylią, oraz Pieczona Papryka, Feta I Bazylia Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki z wyjątkiem dressingu nawlecz na 16 małych drewnianych szaszłyków lub wykałaczek.
Umieścić w płytkim naczyniu.
Dodaj opatrunek; przekręć szaszłyki, aby równomiernie pokryć składniki opatrunkiem.
Odstawić w temperaturze pokojowej 20 min. marynować, obracając się od czasu do czasu.
Wyjąć szaszłyki z marynaty tuż przed podaniem; wyrzucić marynatę.