Pieczone Spaghetti I
Pieczone Spaghetti I wymaga od początku do końca około 1 godziny i 5 minut. To danie główne ma 422 kalorie, 29 g białka i 15 g tłuszczu na porcję. Za 1,65 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Mieszanka grzybów, papryki, zagęszczonej zupy-kremu grzybowego i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis wypróbowało i polubiło 495 osób. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 76% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Pieczone Spaghetti, Pieczone Spaghetti i Pieczone Spaghetti.
Instrukcje
W dużym garnku zagotuj lekko osoloną wodę.
Dodaj spaghetti i gotuj przez 8 do 10 minut lub do momentu, aż będzie al dente.
Na dużej patelni na średnim ogniu podsmaż cebulę, zieloną paprykę i mieloną wołowinę. Gdy wołowina będzie brązowa, a cebula i papryka zmiękną, dodaj pomidory, grzyby i oregano. Dusić bez przykrycia przez 10 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali.
Do przygotowanego naczynia włóż połowę ugotowanego spaghetti. Na wierzch połóż połowę masy mięsnej.
Posyp 1 szklanką łagodnego sera Cheddar. Powtarzać. W średniej misce wymieszaj krem z zupy grzybowej i wodę, aż będzie gładka; wylać na zapiekankę.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 35 minut.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.