Pieczone Roladki Z Kapusty

Pieczone Roladki Z Kapusty
Pieczone Roladki z kapusty mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,71 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Mieszanka wody, przetarta szałwia, sól czosnkowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone marchewki Letnie z kapustą, Zapiekanka z kapusty-bułki z kapustą mogą zająć trochę czasu, po co poświęcać ten smak, oraz Zapiekanka Z Kapusty Wołowej (Leniwe Bułeczki Z Kapustą) - Bezmleczna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować bułeczki z kapustą, rdzeń z kapusty za pomocą ząbkowanego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
2
Umieść kapustę w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia lub 2-ćwiartkowej zapiekance; dodaj 2 łyżki wody. Luźno przykryć folią o dużej wytrzymałości. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 9 minut, obracając naczynie do pieczenia pół obrotu po 5 minutach. Przykryć naczynie i odstawić 15 minut. Odrzuć wszelkie twarde ciemnozielone liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
WodaWoda
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
MikrofalówkaMikrofalówka
3
Usuń 8 jasnych liści kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
4
Odciąć podniesioną część żyły głównej każdego liścia i odstawić liście na bok. Drobno posiekać tyle pozostałej kapusty, aby zmierzyć 1/2 szklanki, i odstawić. Grubo posiekać wystarczającą ilość pozostałej kapusty, aby zmierzyć 2 filiżanki; ułóż na dnie naczynia do pieczenia 13 x 9 cali pokrytego natryskiem do gotowania. Wierzch z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
KapustaKapusta
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
W małym rondlu zagotować 1 szklankę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodać ryż; zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
7
Dobrze spuścić.
8
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Połącz 1/2 szklanki drobno posiekanej kapusty, ryżu, jabłka i kolejnych 7 składników (jabłko przez jajko). Pokruszyć indyka na mieszaninie; mieszać tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Cała TurcjaCała Turcja
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
RyżRyż
JajkoJajko
10
Umieścić około 1/2 szklanki mieszanki indyka w środku każdego liścia kapusty. Złożyć na brzegach liści i zwinąć; na grubo posiekaną kapustę umieścić roladki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Cała TurcjaCała Turcja
RolkaRolka
11
Wytnij kilka szczelin o głębokości 1/4 cala na górze każdej rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
12
Zalać 1/4 szklanki wody na rolkach. Przykryć folią i piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
13
Aby przygotować fastrygowanie glazury, gotować boczek w małym rondlu na średnim ogniu przez 3 minuty lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
14
Zdjąć z ognia.
15
Wyjąć boczek z patelni; wyrzucić kapiele z boczku. Na patelnię wrzucić boczek, wymieszać z syropem kukurydzianym i pozostałymi składnikami. Odkryć roladki kapusty; łyżka jednej trzeciej fastrygowanie glazury na roladki kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
KapustaKapusta
GlazuraGlazura
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
16
Piec, odkryte, 1 godzinę, fastrygowanie z fastrygowanie glazury co 20 minut. Łyżka około 1/4 szklanki pozostałej kapusty na każdym z 8 talerzy; wierzch każdy z 1 roladą kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
GlazuraGlazura
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn