Pieczone polędwiczki wieprzowe i warzywa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonych polędwiczek wieprzowych i warzyw. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Jeśli masz pieprz, polędwiczki wieprzowe, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantne grillowane polędwiczki wieprzowe z warzywami Herbed, Pieczone Polędwiczki Z Piersi Indyka I Warzywa, oraz Polędwiczki wieprzowe z pieczonymi ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Umieść kukurydzę w dużej misce z ciepłą wodą, aby częściowo rozmrozić. Na patelni 15x10x1-cala, ułóż słodkie ziemniaki i cebulę wokół boków.
W rondlu 1-quart wymieszać składniki glazury. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż stopi się i będzie gładka.
Umyj około połowy glazury na warzywach. Pieczenie odkryte 25 minut.
Wyjąć warzywa z piekarnika. Warzywa przełożyć na patelnię.
Wyjąć kukurydzę z wody; umieścić na patelni z warzywami.
Polędwiczki wieprzowe umieścić na środku patelni.
Mięso wieprzowe i wszystkie warzywa umyć pozostałą glazurą.
Wróć do piekarnika; piecz 25 do 30 minut dłużej lub aż warzywa będą miękkie, a wieprzowina ma lekki rumieniec różu w środku, a termometr do mięsa wstawiony w środku odczytuje 71°. pokroić wieprzowinę. Ułóż wieprzowinę i warzywa na półmisku.
Dekoruj włoską pietruszką.